Kassa
Kundkorg
Kundservice
Logga in

Författare

Lars Ström

Lars Ström är leg psykolog, journalist och doktor i klinisk psykologi. Han var en av dem som i slutet av 1990-talet utvecklade det allra första pro­grammet för psykologisk behandling via Internet. Sedan dess har han hjälpt 1000-tals människor, dels via sin egen psykologmottagning, dels som VD, psykolog och programutvecklare på internet­behandlingsföretaget Livanda.

 

Per Carlbring

Per Carlbring är leg psykolog och leg psykoterapeut. Han arbetar idag som professor i klinisk psyko­logi vid Stockholms Universitet. Per är en av världens främsta forskare på internetbaserade självhjälps­program, och genomför just nu en stor studie med denna bok som grund.

Dan Katz

Författaren, Dan Katz, leg. psykolog, leg. psykoterapeut och handledare, är en av Sveriges mest kända auktoriteter inom KBT. Han undervisar på Karolinska Institutet och Stockholms Universitet, har arbetat inom vuxenpsykiatrin och i privat verksamhet och är en ofta anlitad expert i massmedia. Dan har i många år varit engagerad i spridandet av vetenskapligt baserad psykologi och sitter i styrelsen för Vetenskap och Folkbildning. Dan är nominerad till Stora Psykologpriset för 2017.