Kassa
Kundkorg
Kundservice
Logga in

Aktuellt

Handbok för oglada
- vetenskapligt förankrade metoder för ökad glädje och livskvalitet

av Lars Ström och Per Carlbring

Boken finns nu tillgänlig i en andra reviderad upplaga, som bland annat innehåller QR-videos. I dessa tar författaren Lars Ström upp några ämnen i anslutning till avsnitten och ger en del nya infallsvinklar.

Beställ

Boken för dig som känner dig nedstämd, deppig eller bara oglad i största allmänhet. Handbok för oglada tar upp en lång rad metoder som i forskning har visat sig ge tydliga effekter för att öka livsglädje och harmoni. Läs mer...

198 kr (inkl moms & frakt)


ÖDLAN I HUVUDET: KBT i bilder

"Ödlan i huvudet" är skriven av Dan Katz med illustrationer av Yvonne Svensson. Boken är unik i sitt slag i sitt sätt att med metaforer och mustigt humoristiska bilder förklara hur vi människor fungerar. Boken inspirerar till förändring av våra liv, relationer, tankar och känslor och är ett fantastiskt verktyg både i behandling och för den som vill ge eller få inspiration på sin väg genom livet.

Beställ

248 kr (inkl moms & frakt)


Meditativ avslappning - CD

Beställ

Just nu finns möjlighet att köpa en CD-skiva i "Meditativ avslappning", producerad av Livanda - Internetkliniken AB. CD-skivan har hittills sålts i mer än 10 000 exemplar, och är ett utmärkt hjälpmedel för att träna sig på att systematiskt slappna av på allt kortare tid.

129 kr (inkl moms & frakt)

KBT-akademin | Lilla Laggaruddsvägen 19 | 77192 Ludvika| info@kbtakademin.se